Voluntaris

Voluntariat en la Wordcamp

Sempre existeixen persones que estan entusiasmades amb el fet de poder ajudar en l’organització d’un esdeveniment. No obstant això, molts de pics no saben exactament com ho poden fer…

Necessitam persones que vulguin ajudar a que la WordCamp Mallorca 2014 sigui el més agradable possible, ajudant en l’organització in situ de l’esdeveniment, oferint la seguretat que l’espai elegit per a l’esdeveniment sempre estigui organitzat i configurat com a tal, verificant que tots els participants de l’esdeveniment tenen tot allò que necessiten i fent senzill el procés de registre a l’inici de l’esdeveniment. En definitiva, persones que ajuden en tot moment a que la WordCamp sigui un experiència agradable, organitzada i inoblidable.

Com a voluntari tindràs accés lliure a la WordCamp, sempre i quan el teu suport com a voluntari sigui d’un mínim de 4 hores. Si és així, no hauràs de comprar la teva entrada per a la WordCamp, tot i que sempre pots adquirir una entrada si la teva intenció també és donar suport a l’esdeveniment.

Aquesta és la teva oportunitat de ser voluntari. Si tens ganes de col·laborar, emplena el formulari següent: